Köszöntjük!

Miért érdemes a New-Line Vision-nél készítettni weblapot?

Kedves érdeklődők,

A New-Line Vision olyan komplex megoldáscsomagot kínál cégeknek, vállalkozóknak mellyel rengeteg időt spórolnak meg a cégvezetők, vállalkozók, mindezt úgy, hogy a legkiválóbb minőségben nyújtjuk a következő szolgáltatásokat: weboldal megtervezése, weboldal karbantartása, social media (Facebook, Instagram) kezelése, időszakos professzionális fotómontázs készítése (és annak utómunkája) az adott céghez, vállalkozáshoz kapcsolódóan, magas minőségű reklámfilm készítése. Továbbá segítünk reklámelhelyezésben, marketing tanácsadásban.

Tömören

Minden olyan feladatot megcsinálunk Számodra, mely nélkülözhetetlen egy jól működő cégnél, vállalkozásnál. NEM KELL: programozót és/vagy informatikust alkalmaznod, grafikust keresned, designert, fotóst, videóst, utómunkást. Ezeken felül ellátunk tanácsokkal és rengeteg időt spórolunk meg Számodra és a cégednek!

Legyen a cégneved egy BRAND!

Legyen a Te céged is ismert! Ha kimondják a céged, vállalkozásod nevét akkor 100, 200, 300 km-rel távolabb is tudják kik is vagytok! Szerezzetek ismertséget, így nem lesz kérdés, hogy Titeket fognak választani! Bár igaz, ez magában még nem lesz elég. Fontos: A profi, gyors, és jó munkát mindig mindig és mindig megadni! Ha ezeket tudod hozni, de szeretnél mostmár egy új szintre lépni akkor a legjobb helyen vagy! Felépítjük a Te saját branded!

We build Your BRAND!

www.newlinevision.hu